WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ EUROFLORIST
WIJ BEZORGEN RONDOM ENSCHEDE IN EEN STRAAL VAN 30KM
Over ons
Home

Over ons

In ons authentieke pand rust de sfeer van puur bloemen, elk seizoen anders.

Sinds 1988 zit Logtenberg Bloemen gevestigd aan de Deurningerstraat 56 in Enschede. In ons authentieke pand rust de sfeer van puur bloemen, elk seizoen anders. Ons team is ervaren, creatief, klantgericht en werkt met passie. Bloemen zijn emotie en wij proberen die emotie te verwerken tot fraaie arrangementen. Voor elke gelegenheid. Voor u! En voor die jarige vriendin. Voor feesten, recepties en bruiloften maar ook uw rouwwerk is bij ons in goede handen. Logtenberg Bloemen verzorgt ook bloemenabonnementen voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wekelijks arrangement voor thuis of in receptie of directiekamer. Kom gerust een keer binnen voor alles wat te maken heeft met bloemen. Voor een simpel advies of voor het vervullen van uw bloemenwens. Wij begroeten u graag!

Ons team is enthousiast, professioneel en vakkundig. Wij houden ons bezig met het aankleden van onze winkel, het presenteren en het maken van mooie boeketten en bloemstukken. Eenmaal binnen zult u de bijzondere sfeer niet snel vergeten. Even voorstellen:

Silvana

Eigenaresse sinds 2015. Daarvoor de rechterhand van René vanaf het allereerste uur. Trendgevoelig en bedenker. Creatief en kleurrijk. Gespecialiseerd in boeketten, rouwstukken en bruidsbloemen. Van klassiek tot out of the box.

Mail mij

René

Oprichter van Logtenberg Bloemen in 1988. Natuurmens. Liefhebber van ouderwetse (vergeten) bloemsoorten. Gespecialiseerd in planten en tuinen en houdt van puur. Hij zorgt ervoor dat al uw bestellingen altijd, overal en op tijd geleverd worden.

Mail mij

Puur bloemen

2

SPECIALISTEN

30

JAAR AAN ERVARING

50

BLOEMSOORTEN

100

IDEEËN