WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ EUROFLORIST
WIJ BEZORGEN RONDOM ENSCHEDE IN EEN STRAAL VAN 30KM
Bruidsbloemen
Home

Bruidsbloemen

Ja ik wil!”

Een huwelijk is ondenkbaar zonder bloemen en op één van de meest bijzondere dagen van het leven moet alles natuurlijk perfect zijn. Dat geldt voor partner, kleding, ring, kapsel, trouwlocatie en het bruidsboeket!

 

Uiteraard kunnen wij u in de winkel verschillende voorbeelden laten zien die u rustig kunt bekijken maar uw eigen smaak en wensen staan logischerwijs voorop. Of u nu kiest voor één speciale bloem, een trendy-strak boeket of een traditioneel boeket van witte rozen… de mogelijkheden zijn onbeperkt. Kies uw favoriete bloemen en bepaal, samen met ons, hoe het bloemwerk op de grote dag er uit moet komen te zien. Met of zonder mooi groen, grassen, parels, veertjes, linten of tule. Kiest u echter wel voor bloemen die passen bij het seizoen. Niet alle bloemen zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

 

Wat wij nog meer kunnen verzorgen op uw grote dag?

  • Corsages voor bruidegom en gasten
  • Strooibloemen – rozenblaadjes
  • Haardecoratie
  • Bruidskinderenboeketjes
  • Autodeco
  • Kerk en/of zaalversiering

 

Wegwerpboeket?

Informeer ook eens naar “Het Wegwerpboeket”. Want hoewel het een grappige traditie is om als bruid je bruidsboeket naar een van je single vriendinnen te gooien, is de behoefte om het boeket zelf te houden vaak groot. Wij kunnen een apart “Wegwerpboeketje” maken. Een kleinere uitvoering van het bruidsboeket, waar zonder hartzeer mee gegooid kan worden.

 

Alternatieven

Geen liefhebber van een bruidsboeket? Dat kan. Kies dan bijvoorbeeld voor een bloemdecoratie voor in het haar of een polscorsage.

 

Vraag naar de mogelijkheden.

Bruidstaarten van gemaakt door Het Suikerhuisje met Logtenberg Bloemen als bloemenleverancier. Eventueel afgestemd op de bruidsbloemen. Voor meer info over Het Suikerhuisje zie www.hetsuikerhuisje.nl.

Facebook